№26776
16.05.2016
77
Цена от 1 000 грн.

Имя: Катерина

Телефон: +38 (066) 650-50-02

Адрес: Ивано-Франковская обл., Ивано-Франковск, вул. Бандери, буд. 10В

АКЦІЯ міні-групи
Наш сайт: www.pro.savanna.in.ua

В ПОДАРУНОК до "Базового курсу" Ви отримаєте навчання по "Салонних видах доглядях за волоссям"!

Розпочато набір груп на початок квітня! Кількість місць обмежена, телефонуй та приходьте на БЕЗКОШТОВНУ консультація вже сьогодні!

Курс навчання: "ІНТЕНСИВ"
Термін: 1,5 міс
Ціна: 5250грн на травневий набір.
Документ: Сертифікат (укр + англ. мовами)
Працевлаштування: гарантовано після закінчення курсу в Україні та закордоном!

7 причин пройти навчальні курси в салоні краси SAVANNA SPA Club:

1. 100% ЕФЕКТИВНІ, ЯКІСНІ ЗНАННЯ! (Викладають сертифіковані майстри із великим досвідом роботи, які не лише вчать, але і самі працюють, проводять майстер-класи та викладають із врахуванням найсучасніших денденцій і іднустрії краси).

2. ШВИДКЕ НАВЧАННЯ! (Всі необхідні Вам знання Ви отримуєте в найстисліші сроки, оскільки із навчальної програми прибрана лишня теорія та вода. Ви отримуєте вижимку знань, яку ретельно закріплюєте на практиці).

3. СЕКРЕТИ ТА ПОРАДИ! (Ви отримуєте не лише знання та навики щодо професії перукаря, але і секрети та поради, яким із Вами діляться досвідчені майстри.

4. ДОПОМОГА! (Ви отримуєте допомогу у виборі інструментів, та інформацю стосовно купівля із оптового складу, всієї одноразової розхідної продукції необхідної для роботи.

5. СЕРТИФІКАТ! (Ви отримуєте сертифікат англійською та українськими мовами). Із нашим сертифікатом вже більше 10 чоловік працевлаштувалися закордоном в різних країнах і успішно працюють (Америка, Іспанія, Португалія, Польща).

6. ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ! (По закінченню навчання, бажаючі зможуть працевлаштуватися в деякі із салонів краси м.Івано-Франківська).

7. МАЛЕНЬКІ ГРУПИ! (Навчальні групи не більше 3 людей).

Гурпове навчання в спеціально обладнаному центрі! Курси перукаря! Ви отримаєте професію, на яку завжди буде попит у населлення!

Люди ніколи не перестануть стригтись...Навчаючис у нас Ви інвестуєте у свій майбутній стабільний дохід!

Навчання на базі салону краси преміум класу: "Savanna SPA Club". (фото салону нижче)

Сайт нашої школи перукарів: www.pro.savanna.in.ua
Фото робіт та навчального процесу перукарів: https://www.instagram.com/savanna_pro/

Єдине правильне рішення що змінить Ваше майбутнє!
ТЕЛЕФОНУЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ!

Все объявления "Курсы парикмахеров, стилистов, косметологов" в Ивано-Франковске

11.05.2023
від 1 200 грн.
Лена
Курси перукар, манікюр, кухар, зварник, електрик, слюсар, токар, тесляр, візажіст, нарощування вій, тату, маркетинг, логістика, корекція брів вій, піццеола, крою та шиття, телемайстер, автослюсар, слюсар ремонтник, слюсар інструментальник, слюсар мо…
04.09.2020
від 9 000 грн.
Катерина
Ви бажаєте освоїти прибуткову та популярну професію? Тоді Вам на Школу Медичної Косметології обличчя та тіла. Курс триває три місяці , впродовж нього ви вивчаєте теоретичний матеріал, який одразу відпрацьовуєте на практиці. Практика триває до вашо…
16.05.2016
від 1 500 грн.
Катерина
Навчання косметології в Івано-фракнівську в навчальному центрі SAVANNA PRO - гарантія отримання якісних знань! Навчання ін`єкційної косметології - 100% ефективно, із відпрацюванням технік на маделях! Вперше в Івано-франківську, лише у нас, відпр…