№69521
04.09.2020
49
Цена от 9 000 грн.

Имя: Катерина

Телефон: +38 (095) 941-34-11

+38 (095) 483-12-30

Адрес: Ивано-Франковская обл., Ивано-Франковск, вулиця Незалежності 29, поверх 3

Ви бажаєте освоїти прибуткову та популярну професію?
Тоді Вам на Школу Медичної Косметології обличчя та тіла.
Курс триває три місяці , впродовж нього ви вивчаєте теоретичний матеріал, який одразу відпрацьовуєте на практиці. Практика триває до вашої готовності самостійно приймати клієнтів, можливе одразу працевлаштування) По завершенні ви отримуєте 2 диплома із додатками міжнародного значення та 19 сертифікатів.

Ви отримуєте:
-відпрацювання на практиці та в теорії усіх популярних косметологічних процедур на професійній косметиці. (близько 300 годин). За вашою потребою по закінченню курсу ви ще залишається і безкоштовно практикуєтесь.
-навчання на підручниках спеціально розроблені нами для косметологів - вони містять усю потрібну інформацію. Автор підручника - наш провідний викладач.
-бізнес інтенсив, який допоможе вам відкрити власну справу на базі професії.
-навчання від викладачів, які мають 15 років косметологічного досвіду та мають медичну освіту
трьох місячна підтримка від викладача по завершені курсу.

Програма навчання дуже об’ємна, в процесі ви будете вивчати усі косметологічні процедури, їхню рентабельність, бізнес постановку процесів у власній роботі косметолога та нюанси роботи в команді. Також будете оцінювати ефективність процедур та косметичних засобів на собі ( за власним бажанням)

Курс містить також бізнес інтенсив, в якому буде інформацію про рентабельність, місця закупки усієї косметики, як реєструвати підприємця, оплата податків, як влаштовувати срм у власній роботі та налаштовувати найефективнішу рекламу у даній сфері.
Навчання та відпрацювання усіх процедур викладає лікар косметолог із 9 річним стажем, блок по 10 масажних методиках викладає косметолог масажист із 5 річним стажем. Також у вас доступна трьох місячна підтримка вашого викладача, час якої ви обираєте самостійно( з початком вашої професійної діяльності)

Все объявления "Курсы парикмахеров, стилистов, косметологов" в Ивано-Франковске

11.05.2023
від 1 200 грн.
Лена
Курси перукар, манікюр, кухар, зварник, електрик, слюсар, токар, тесляр, візажіст, нарощування вій, тату, маркетинг, логістика, корекція брів вій, піццеола, крою та шиття, телемайстер, автослюсар, слюсар ремонтник, слюсар інструментальник, слюсар мо…
16.05.2016
від 1 500 грн.
Катерина
Навчання косметології в Івано-фракнівську в навчальному центрі SAVANNA PRO - гарантія отримання якісних знань! Навчання ін`єкційної косметології - 100% ефективно, із відпрацюванням технік на маделях! Вперше в Івано-франківську, лише у нас, відпр…
16.05.2016
від 1 500 грн.
Катерина
Навчання косметології в Івано-фракнівську в навчальному центрі SAVANNA PRO - гарантія отримання якісних знань! Навчання ін`єкційної косметології - 100% ефективно, із відпрацюванням технік на маделях! Ви будете колоти не руки, а лице, зону навкол…