№20059
22.01.2016
63
Цена от 1 400 грн.

Имя: Іван

Телефон: +38 (098) 158-70-58

Адрес: Ровненская обл., Ровно, м.Рівне вул.Курчатова 1.оф.211

ТОВ Євро Буд Технології пропонує сталеві радіатори Djoul виготовлені з високоякісної листової холоднокатаної сталі, товщиною 1,2 мм, володіють високою тепловою продуктивністю (тепловіддача за рахунок циркуляції води і випромінювання нагрітого повітря). Радіатори розраховані на експлуатацію при робочому тиску 10 атм., Максимальній температурі 110 ° С.
Радіатори бренду DJOUL є високоякісними і неймовірно ефективними приладами опалення з нижнім або боковим підключенням до теплової магістралі.
Опалювальні радіатори DJOUL призначені для найкращого забезпечення конвертації повітря в приміщенні.
Основна гріюча поверхня радіатора DJOUL - це профільована панель. Для підвищення ефективності та кращої тепловіддачі вона оснащена спеціальними каналами.
Додатково обігрівачі оснащуються конвектором з кроком 1.5 см. Панелі радіаторів виготовляються з пари проштампованих листів низьковуглецевої сталі холодної прокатки.
Між собою листи зварені методом точкового зварювання, а по периметру проварені суцільним швом.
Для поліпшення тепловіддачі радіатори DJOUL оснащені додатковим профільованим листом стали 0.5 см. В товщину.
З кожної виробленої партії декілька радіаторів проходять тест екстремальним тиском в 43 бар. Настільки делікатне підхід до контролю якості гарантує кожному з клієнтів чудова якість і надійність.
Купити радіатори DJOUL труднощів не складе, адже завдяки своїй різноплановості в застосуванні їх використовують як в приватних будинках, так і для обладнання цехів і офісів. Настільки широкий спектр застосування і привабливий дизайн робить їх універсальними, а тому і затребуваними.

Все объявления "Водоснабжение, сантехника и отопление" в Ровно

19.09.2022
Цена договорная
Павло
Буріння скважин малогабаритним станком Скважина на полив та для будинку Досвід роботи більше 13 років Фільтри з нержавіючої сталі Автоматичне Насосне обладнання Гарантія на виконанні роботи Ми зробимо все щоб у вас була Своя Вода
13.03.2021
Цена договорная
Олександр
Копання, чищення, поглиблення, докопування криниць. Земельні роботи:траншеї, ями, котловани, фундамент і т.д. Септики, автономна каналізація під ключ. Реставрація старих септиків, збільшення обєму, заміна труб, прокладання нових труб на каналізаці…
23.08.2019
Цена договорная
Олександр
Доброго вам часу доби. Телефонуйте мені та говоріть що вам потрібно відремонтувати і ми можливо домовимось я Олександр: 0969738598 Послуги Сантехніка: 1. Встановлення змішувачів. 2. Заміна прокладок у змішувачі. 3. Реставрація змішувачів які…