№64182
10.03.2019
96
Цена от 300 грн.

Имя: Студія Розважайко+

Телефон: +38 (099) 323-59-99

Адрес: Волынская обл., Луцк, перемоги 1

Аніматор Леді Баг з виїздом до Вас на дитяче свято. Яскраві реалістичні костюми, Цікавий сценарій та багато бонусів для наших клієнтів. Аніматори Леди Баг та Супер Кіт Луцьк – розважальна програма для дітей віком 5-11 років, Якщо Ваша іменинниця дивиться цей мультфільм, можете сміливо замовляти наших артистів на свято. Леді Баг надзвичайно популярна в місті Луцьк. Велике значеня має те. що вік мультяжних героїв дуже близький нашим маленьким глядачам. Аніматори Леді Баг і Супер Кіт ідеально вписуються в святкову програму на дому, в школі, в кафе, садочок. Замовте яскравих, веселих аніматорів на день народження, або будь-якого іншого свята та навіть просто без особливоі події - подаруйте дітям можливість побути в ролі відважних супер героїв з професійними аніматорами нашої студії.
Переваги нашої програми:
- Професійні дитячі аніматори з правильним, педагогічним підходом;
- Реалістичні костюми та максимальне збіг артистів - наш аніматор Леді Баг як справжня;
- Інтерактивні, музичні, танцювальні конкурси та ігри;
- Неповторне привітання з днем народження;
- Підбірка якісного музичного супроводу;
- Яскравий оригінальнийреквізит;
Ви можете замовити аніматора Леді Баг Луцьк і доповнити програму бонусами:
- Шоу мильних бульбашок;
- Аквагрим, фейсарт, бодіарт;
- Гелеві кульки та тиматичне оформлення приміщення;
- Фотограф і відеооператор.
Двоє професійні, веселі, доброзичллеві казкові герої на дитячому святі розважають гостей і поринають в захоплюючу історію, яка ще довго буде обговорюватися навіть після завершення свята. Оставьте заявку через форму зворотного зв'язку, або зв'яжіться з нами, щоб замовити акторів прямо зараз.

Все объявления "Ведущие, артисты, музыканты, пиротехника" в Луцке

12.01.2020
Цена договорная
Майстерня свята «Цукерочка»
Наші яскраві і красиві ельфами Еллі і Торен влаштуть для ваших дітлахів справжні незабутні ЗИМОВІ РОЗВАГИ! Відразу телефонуйте, щоб встигнути замовити професійне цікаве свято! 099-273-70-20 Оригінально, професійно, з любов’ю!
05.12.2019
Цена договорная
Майстерня свята «Цукерочка»
Цього року для наших улюблених дітей ми підготували НОВЕ театралізоване музичне дійство з елементами хімічного шоу! Двоє яскравих та кумедних ельфів зголошуються допомогти Діду Морозу та Снігуроньці доставити 10 подарунків у 10 різних країн. Лише пі…
05.12.2019
Цена договорная
Майстерня свята «Цукерочка»
💥Цього року для наших улюблених дітей ми підготували НОВЕ театралізоване музичне дійство з елементами хімічного шоу! Двоє яскравих та кумедних ельфів зголошуються допомогти Діду Морозу та Снігуроньці доставити 10 подарунків у 10 різних країн. Лише п…