№20786
05.02.2016
108
Цена от 2 140 грн.

Имя: Іван

Телефон: +38 (098) 158-70-58

Адрес: Ровненская обл., Ровно, м.Рівне вул.Курчатова 1.оф.211

Пропонуємо котли настінні електричні Дніпро виробник(Україна) .Гарантія 2 роки. - це сучасні, високоефективні, надійні та безпечні електрокотли, призначені для центрального опалення. Котли ідеально підійдуть для опалення будинку, дачі або навіть котеджу. Електрокотли мають просту конструкцію, у порівнянні з газовими, не потребують постійного обслуговування (чищенню від шлаку і золи), безшумні, екологічно нешкідливі і безпечні (відсутність шкідливих викидів і сторонніх запахів при роботі).

Перевагою котлів Дніпро є невелика вартість, в порівнянні з аналогами. Всі котли комплектуються додаткової клемной колодкою для підключення кімнатного регулятора, використання якого зменшує витрати на електроопалення.
Модельний ряд настінних електричних котлів Дніпро представлений потужностями від 3,0 до 24,0 кВт. Розроблені моделі, відрізняються привабливим дизайном, компактністю і не великою вагою. Розмістивши котел на стіні, можна звільнити місце для інших побутових приладів, що важливо для житлових приміщень - коридорів, кухонь і т.д.
Електричні котли навісного типу призначені для використання в системах опалення як у якості основного, так і резервного джерела тепла. Невеликі габаритні розміри дозволяють встановити котел навіть в найменших приміщеннях.
Конструктивними особливостями всіх моделей електрокотлів «Дніпро», є надійний сталевий внутрішній бак з товщиною стінок не менше 3 мм, що витримує тиск до 0,6 МПа, високоякісні трубчасті електронагрівачі (ТЕН) з нержавіючої сталі, комплектуючі з Італії.

Все объявления "Водоснабжение, сантехника и отопление" в Ровно

19.09.2022
Цена договорная
Павло
Буріння скважин малогабаритним станком Скважина на полив та для будинку Досвід роботи більше 13 років Фільтри з нержавіючої сталі Автоматичне Насосне обладнання Гарантія на виконанні роботи Ми зробимо все щоб у вас була Своя Вода
13.03.2021
Цена договорная
Олександр
Копання, чищення, поглиблення, докопування криниць. Земельні роботи:траншеї, ями, котловани, фундамент і т.д. Септики, автономна каналізація під ключ. Реставрація старих септиків, збільшення обєму, заміна труб, прокладання нових труб на каналізаці…
23.08.2019
Цена договорная
Олександр
Доброго вам часу доби. Телефонуйте мені та говоріть що вам потрібно відремонтувати і ми можливо домовимось я Олександр: 0969738598 Послуги Сантехніка: 1. Встановлення змішувачів. 2. Заміна прокладок у змішувачі. 3. Реставрація змішувачів які…