№75493
05.10.2023
2
Цена от 1 300 грн.

Имя: Сергій

Телефон: +33 (806) 366-84-43

Адрес: Киевская обл., Киев

ТОВ «Конверстехдеталь» пропонує придбати високоякісний палець обгумований РМШ 8.34.014 та інші модифікації за індивідуальними замовленнями.
Палець гусениці 8.34.014 спеціально розроблений для з'єднання ланок гусениці. Він є незамінним компонентом гусеничної стрічки. Виготовлений із високоякісної сталі та обгумований високоміцними гумовими втулками, цей палець гарантує надійність і довговічність вашого гусеничного механізму. Гумові втулки ефективно захищають вузол шарнірного зчленування ланок від вологи та бруду, подовжуючи термін експлуатації гусеничної стрічки удвічі.
Для збирання ланок та установки пальця в гусеничну стрічку вам знадобляться спеціальні пристрої, такі як механізм для запресування пальців РМШ. Іноді, при необхідності демонтажу пальців, вам знадобиться механізм для стягування пальців РМШ. Такі пальці легко встановлюються з натягом і вимагають мінімум зусиль для закріплення, відмінно від звичайних сталевих пальців для гусениць з відкритим шарніром, які вимагають додаткового розклепування після зборки гусеничної стрічки.
Палець обгумований 8.34.014 ідеально підходить для використання на гусеничному всюдиході МТЛБ та його різних модифікаціях.
Обирайте надійність та якість разом з продукцією ТОВ «Конверстехдеталь». Замовляйте палець обгумований вже сьогодні, і ваш гусеничний механізм буде працювати для вас довгі роки!

Все объявления "СТО, автомастерские" в Киеве

18.10.2023
від 555 грн.
Валерій
Діагностика та ремонт дизельних форсунок BOSCH, DENSO, SIEMENS, DELPHI, П'ЄЗОФОРСУНОК. Ремонт дизельних форсунок різної складності CR, CRD, CRDI, Ремонт форсунок системи Common rail фірми BOSCH, DELPHI. Перевірка та ремонт PIEZO BOSCH (запчастини ор…
18.10.2023
від 456 грн.
Валерій
Чіп-тюнінг двигуна - процедура, особливо ефективна для машин, що працюють на дизпаливі. Вона дозволяє значно збільшити момент, що крутить, завдяки чому покращується динаміка, і знижуються обороти двигуна. Завдяки тюнінгу двигуна, автовласник може ск…
18.10.2023
від 333 грн.
Валерій
Пропонуємо послуги з кваліфікованої та безпечної прошивки блоків керування двигуном для відключення непрацюючого сажового фільтра та системи примусової регенерації DPF/FAP. Перепрошивка застосовується в тих випадках, коли ці вузли не працюють або зо…