№67510
04.01.2020
71
Цена договорная

Имя: Назар

Телефон: +38 (067) 184-23-49

Адрес: Киевская обл., Кагарлык

Задувка стін перлітом - це спосіб утеплення будинків з колодязьною кладкою або облицюванням. Переваги перліту в порівнянні з іншими матеріалами:
- Висока текучість
Наявність в своєму складі дрібної фракції дозволяє якісно заповнити всі мікротріщини в стіні і повністю усунути продування на відміну від пінопласту і інших матеріалів.
- Паропроникність
Стіна заповнена перлітом продовжує дихати. Коефіцієнт паропроникності перлітової засипки> 0,3. На відміну від різноманітних пін, які можуть закупорити надлишкову вологу в будинку, перліт перешкоджає появі цвілі і грибка.
- Негорючість і довговічність
За своєю суттю перліт - це мінерал який видобувається кар'єрним способом і проходить тільки термічну обробку. Він не їстівний, сипучий і не змінює своїх властивостей протягом всього терміну служби.
- Екологічність
У складі перліту немає абсолютно ніяких хімічних домішок.
- Ефективність
Перлітовий пісок - це дуже маленькі частинки сферичної форми, які утворюються в процесі спучування перлітової породи. Його теплопровідність 0,039 Вт / мК

Все объявления "Фасадные работы" в Кагарлыке

27.06.2015
від 450 грн.
виктор
В вашем доме холодно зимой? Вы переплачиваете за отопление, или может отопления не достаточно для того, чтобы в квартире было комфортно? Мы поможем вам!Утеплитель пеноизол — обладает лучшими теплозащитными и звукоизоляционными свойствами он пожаробе…